Business Integrity Forum

U kunt aangesloten lid worden door een jaarlijkse bijdrage van

  • 5000 euro voor beursgenoteerde vennootschappen of voor vennootschappen die meer dan 1500 werknemers hebben of een omzet van meer dan 500 miljoen euro
  • 2500 euro voor andere niet-beursgenoteerde vennootschappen
  • 1000 euro voor KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen moeten aan elk van de volgende criteria beantwoorden: ze hebben minder dan 250 werknemers in dienst, hun jaarlijkse omzet moet minder dan 50 miljoen euro bedragen en hun jaarbalans minder dan 43 miljoen euro)

Uw medewerkers genieten 40% vermindering van de toegangsprijs voor alle activiteiten die in het kader van de TI-B Corporate Package worden georganiseerd. De Corporate Package van Transparency International Belgium is bestemd om bestuurders en medewerkers van bedrijven in België te steunen.

Het biedt:

  • TI training modules betreffende corruptie in de bedrijfswereld, in België en in het buitenland, die verspreid gedurende het jaar plaatsvinden, en die jaarlijks worden herhaald.
  • TI tools, zoals  guidance papers, richtlijnen en checklists voor zelfbeoordeling,  monitoring en reporting, die regelmatig worden ge-update
  • on-line toegang tot TI-documentie aangaande corruptie in de zakenwereld, die aansluit bij de relevante ontwikkelingen
  • toegang tot TI experts in landen die deel uitmaken van het internationaal netwerk van TI, dat bestaat uit locale chapters en vaste vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen.

TI-B zal de beste initiatieven voor corruptiebestrijding op de website plaatsen, als voorbeeld en inspiratie voor andere corporate members.

Wij bespreken ook graag uw specifieke behoeften en bezorgdheden evenals de manier waarop wij u kunnen ondersteunen. Wij beschouwen dit dan ook als een deel van onze missie.

De ledenlijst wordt op onze website gepubliceerd.

Alle leden verbinden zich ertoe om de Verklaring van visie, waarden en de basisprincipes van Transparency International te respecteren.

BIF-members